Направа на нова капандура

Като важна част от покрива в тази статия ще обърнем необходимото внимание на капандурите.
Изграждане на нов покрив – Ремонти Борисови

Покрив с капандура и тераса

Изграждане на нов покрив - Ремонти БорисовиВ епохата на възраждането капандурите са наричани още и Люкарни в съвременното строителство по често се срещат като „табакера“ Въпреки архитектурните различия на двата вида капандури общото между тях е че осигуряват слънчева светлина и свеж въздух и в същото време не пропускат влага и теч при снеготопене и дъжд . Като фирма чиято дейност е ремонта на покривните конструкции обръщаме внимание на тази, част от покрива.

 

Какво предлагаме?

  • Възстановяване на стари капандури тип люкарна (запазване на автентичният и вид)
  • Отстраняване на течове от капандури от всякакъв тип.
  • Смяна на стъкла и рамки, уплътняване и замазки в таванните помещения.
  • Покривно тенекеджийство .
  • Осигуряване на водоплътност със съвременни материали.
  • Демонтаж и направа на нова капандура.
  • Ремонт на капандури от всякакъв вид.
  • Изработка на нова капандура.

Защо е важно да се подмени капандурата?

Капандура е част от покривната конструкция, която покрива капачетата на вентилационни канали, шахти, комини и други отвори на покрива. Нова капандура може да се постави в случай, че старата е повредена или износена и не може да изпълни функцията си ефективно.

Замяната на капандурата може да се извърши по няколко начина в зависимост от конструкцията на покрива. Обикновено това включва измерване на размерите на капандурата, изработка на нова капандура от метал или друг материал, монтаж на новата капандура и затегняване на всички винтове и други елементи, които я държат на място.

Замяната на капандурата е важна, тъй като това помага за предотвратяване на проблеми с влага и други повреди, които могат да възникнат в случай на износване на старата капандура. При монтаж на нова капандура, е важно да се използват качествени материали и да се извърши работата от професионален тенекеджия, за да се гарантира качеството на работата и дълготрайността на новата капандура.

Без авансово заплащане

Оферта за реконструкция на покрив

За всякакви запитвания можете да ни се обадите на посочените телефони или да използвате формата за контакт ние ще се отзовем в най-кратки срокове. Работим с договор и предоставяме качество и гаранция от 7 до 10 години! Ремонт на покриви София от „Борисови Строй“ ЕООД

Без авансово заплащане

Не използваме лоши търговски практики и не спекулираме с доверието на

Безопастност

Ценим здравето на хората и спазваме всички мерки за безопасност при работа

Качество и цена

Отлично качество на услугите на разумни цени

+359893950691