Ремонт на покриви в Бургас

Бургас е град с богата и разнообразна архитектура, която се отразява върху покривите на сградите. Градът има множество стилове, които се изразяват в архитектурата на сградите и покривите им.

Хидроизолация на покрив - Ремонти БорисовиВ големите блокове и жилищни сгради с плоски покриви, които са покрити с битумно покритие живее голям процент от обитателите на Бургас В Бургас има и много примери за класически стил на архитектурата, като например зданията около градския площад и морската градина. Тези сгради имат обикновено покриви с червено кафеви керемиди, която придава елегантен и стилен вид на района В града са също така налице и модерни сгради, които са изградени със съвременни материали и технологии. Тези сгради обикновено имат плоски или леко наклонени покриви, които са покрити с мембрана или друг вид съвременна покривна настилка.

В Бургас има и множество стари къщи и сгради, които са запазени като исторически паметници. Тези сгради обикновено имат традиционни български покриви от дървени конструкции с керемиди.Всички тези различни стилове на архитектурата се отразяват и върху покривите в Бургас, което прави града интересен за разглеждане и проучване на архитектурното му наследство.

Ремонт на покрив в Бургас

Ремонтът на покривите на сградите в Бургас е важна процедура, която може да удължи живота на сградата и да предпази жилището от влага и други вредни въздействия. Ремонтът на покривите може да включва множество дейности, като например:

  • Замяна на част от покривната конструкция – Ако покривът е покрит с керемиди, може да се наложи замяната на част от тях, ако са счупени или напукани. . Ако покривът е покрит с мембрана, може да се извърши замяна на увредените участъци от нея.
  • Почистване на канали и тръби – Каналите и тръбите за оттичане на дъждовната вода трябва да бъдат периодично почиствани, за да не се запушат и да не причинят наводнения на покрива.
  • Изолация на покрива – Изолацията на покрива е много важна, за да се предпази от влага и кондензация. Изолацията може да се осъществи чрез добавяне на допълнителен слой битумна мембрана.
  • Ремонт на шапки и водосточни системи – Шапките на комините и водосточните системи трябва да бъдат периодично проверявани и ремонтирани, ако са увредени.
  • Замяна на дъски и лати – При нужда, може да се извърши замяна на увредените дъски или лати

Тези са само  от дейностите, които можем да ви  предложим

Без авансово заплащане

Оферта за реконструкция на покрив

За всякакви запитвания можете да ни се обадите на посочените телефони или да използвате формата за контакт ние ще се отзовем в най-кратки срокове. Работим с договор и предоставяме качество и гаранция от 7 до 10 години! Ремонт на покриви София от „Борисови Строй“ ЕООД

Без авансово заплащане

Не използваме лоши търговски практики и не спекулираме с доверието

Безопастност

Ценим здравето на хората и спазваме всички мерки за безопасност при работа

Качество и цена

Отлично качество на услугите на разумни цени

+359893950691