Ремонт на покриви в Пловдив

Пловдив е един от най-старите градове в света и има много красиви и интересни архитектурни паметници, включително и множество красиви покриви. Някои от тези покриви са направени с цигли и имат традиционни български украси, докато други са покрити в различни цветове или с керемиди. Има и много къщи със зашеметяващи покриви от камък, който им придава уникална визия. Тези покриви отразяват богатата история и култура на града и са важна част от неговия национален и културен наследник.

Ремонт на покриви - Ремонти БорисовиФирма „Ремонти Борисови Строй“ ЕООД извършва всички дейности свързани с покривните конструкции  на територията на г.Пловдив и цялата пловдивска област. Ремонтираме всички видове покривни конструкции. Покриви на вили, селски имоти, жилищни кооперации, промишлени сгради, складове, халета и др.  Изграждаме нови покриви по ваш или наш проект.Като специалисти с голям опит в строителството можем да ви предложим практични решения, да ви дадем ценни съвети при избор на материали, консултации за всичко свързано с вашият покрив.

Услуги в град и област Пловдив

  • Хидроизолация: Защита на жилищни сгради, подземни гаражи и др. от влага. Поставяме нов хидроизолационен материал или ремонтираме  съществуващият.
  • Подмяна на улуци : Ремонт дренажната система на покрива. Подмяна на захващащи скоби, улуци и водостоци.
  • Покривно тенекеджийство: Строителното тенекеджийство включва обшивка на различни елементи от покрива като, комини, капандури, калкани и др
  • Пренареждане на керемиди: Разкриване на част или целият покрив с цел подмяна на мембрана, летви или други дефектирали елементи от конструкцията. Керемидите се демонтират след което се подреждат отново на покрива.
  • Отстраняване на течове: Покривът се оглежда от наш специалист. Проблемната зона се локализира , след което се пристъпва към решаването на проблемите с течовете от покрива.
  • Изграждане на нов покрив: Услугата е подходяща , като за ново построена сграда, така и за стара на която желаете да смените цялата конструкция.

За Пловдив град и област извършваме безплатен оглед на обекта. Работим без предварително заплащане или капаро. Цените на ремонта се определят след предварителният оглед, който ще направим в удобно за вас време, включително и през почивните дни. Фирма „Ремонти Борисови Строй“ ЕООД разполага със собствен транспорт за пренос на материали. Екипът се състои от енергични професионалисти с дългогодишен стаж в строително-ремонтната дейност.Изпълняваме поръчката в срок и спазваме всички договорки с нашите клиенти. Работим без авансово заплащане.

Без авансово заплащане

Оферта за реконструкция на покрив

За всякакви запитвания можете да ни се обадите на посочените телефони или да използвате формата за контакт ние ще се отзовем в най-кратки срокове. Работим с договор и предоставяме качество и гаранция от 7 до 10 години! Ремонт на покриви София от „Борисови Строй“ ЕООД

Без авансово заплащане

Не използваме лоши търговски практики и не спекулираме с доверието

Безопастност

Ценим здравето на хората и спазваме всички мерки за безопасност при работа

Качество и цена

Отлично качество на услугите на разумни цени

+359893950691