Тенекеджийски услуги за покриви

Тенекеджийски услуги за покриви цени:

 • Обшивка на комини
 • Обшивка на бордове с широчина до 30 см.
 • Заготовка и монтаж на над-улучни поли
 • Заготовка и монтаж на улами с широчина до 30 см.
 • Обшивка на капандури 

Цени по договаряне

Качественото покривно тенекеджийство е от изключително значение за здравия покрив. Дългогодишният опит в този бранш ни прави уверени и гарантираме на своите клиенти първокачествена услуга. Предлагаме услуги в София и Пловдив. 

Тенекджиски услуги за вашият покрив

Тенекеджийските услуги за покриви са важна част от ремонта и поддръжката на покрива. Те включват изработка, монтаж и ремонт на различни елементи на покрива, изработени от метал, като например:

 • Лайсни – те са метални ленти, които се монтират на границите на покрива, за да предпазват от проникване на вода. Те могат да бъдат изработени от различни материали като оцинкована ламарина, алуминий или мед.
 • Жлебове – жлебовете са канали, които събират водата от покрива и я извеждат в поставена предварително дренажна система. Те могат да бъдат изработени от оцинкована ламарина или PVC материали.
 • Капаци – капаците са метални елементи, които предпазват жлебовете от замърсявания и блокиране. Те могат да бъдат изработени от различни материали, като оцинкована ламарина, алуминий или PVC.
 • Луни – луните са метални елементи, които се използват за покриване на различни конструкции, като например веранди, тераси или козирки.
 • Коминни обкови – те представляват метални обкови, които се монтират около комини, за да предпазват от проникване на вода. Те могат да бъдат изработени от различни материали, като оцинкована ламарина или мед.
 • Капаци за форни – капаците за форни са метални елементи, които се монтират на въздуховодите на фурни и камини, за да предпазват от влизане на дъждовна вода или замърсявания.

Тези са само някои от услугите, които могат да бъдат извършени от тенекеджии във връзка с ремонта или поддръжката на покрива. Важно е да изберете професионалисти, които разбират от изработката и монтажа на метални елементи за покриви, за да можете да получите качествена и надеждна услуга. 

Защо е важно покривното тенекеджийство?

Тенекеджийски услуги - Ремонти БорисовиТенекеджийските услуги за покриви могат да се изпълняват както на нови, така и на стари покриви. При ново строителство, тенекеджийските услуги ще включват изработката на металните елементи за покрива, като се взимат предвид размерите и формата на покрива. След това тези елементи се монтират на място, за да се създаде покрив, който е здрав и ефективен. При ремонт на покрива, тенекеджийците ще преценят какво е необходимо за да се подобри качеството на покрива. Те могат да извършат ремонт на съществуващите метални елементи, като заменят повредените части или да добавят нови елементи, ако е необходимо. Това ще помогне да се предотврати протичане на вода и други повреди на покрива. Покривното тенекеджийство е важно за поддръжката на покривите, тъй като металните елементи играят ключова роля във водоотводната система на покрива и предпазват от влага и други повреди. Затова е важно да се избере квалифициран и опитен тенекеджия, който може да осигури качествено и надеждно изпълнение на работата.

Без авансово заплащане

Оферта за реконструкция на покрив

За всякакви запитвания можете да ни се обадите на посочените телефони или да използвате формата за контакт ние ще се отзовем в най-кратки срокове. Работим с договор и предоставяме качество и гаранция от 7 до 10 години! Ремонт на покриви София от „Борисови Строй“ ЕООД

Без авансово заплащане

Не използваме лоши търговски практики и не спекулираме с доверието на

Безопастност

Ценим здравето на хората и спазваме всички мерки за безопасност при работа

Качество и цена

Отлично качество на услугите на разумни цени

+359893950691